Welkom bij Schreppie Pools,

Wij (An Schreppers, Bart Huygens) zijn twee jonge mensen met ondernemingszin die samen Schreppie Pools hebben opgericht.

In 2002 is het avontuur begonnen met de bouw van het eigen zwembad. De positieve reacties uit de nabije omgeving hebben ons aan het denken gezet. Regelmatig kregen we vragen: ‘hoe beginnen we hieraan?’, ‘welk kostenplaatje hangt hier aan vast?’ en ‘komen jullie bij ons ook een zwembad bouwen?’. Van het één kwam het ander, en zo hebben we in 2006 Schreppie Pools in het leven geroepen.

Schreppie Pools heeft twee doelstellingen: mensen met raad en daad bijstaan bij de bouw van hun zwembad én we willen zelf ook mooie zwembaden bouwen. Vanaf het prille begin is Schreppie Pools een onverwacht succes.
Klanten zijn tevreden, en de mond aan mond reclame doet de rest.

Van een éénmanszaak in 2006 evolueerden we tot een gezonde BVBA eind 2007. Er wordt geïnvesteerd in het nodige professionele materiaal.

Visie

We hebben een duidelijke visie op wat we willen bieden:

degelijke, op maat gebouwde zwembaden voor ieders budget.

Dat is de kernactiviteit en daar wordt niet van afgeweken.

Alleen zo kunnen een mooie afwerkingsgraad en een goede kwaliteit hand in hand gaan met een zachte prijs.

Meermaals in de prijzen

De 12 jaren dat we deelnamen aan de wedstrijd ‘Zwembadbouwer van het jaar’ , vielen we elk jaar in de prijzen.

In 2019 behaalden wij Goud.

Dat brengt het totaal op 9 keer goud , 5 keer zilver en 1 keer brons

Een prestatie die weinigen ons nadoen!

Zwembadenplus wedstrijd categorie tot 40.000€

Evolutie

Schreppie Pools is een dynamisch bedrijf dat steeds op zoek gaat naar verbetering en verfijning in zijn aanbod. In 2012 bouwden we met succes de eerste overloopprojecten, afgewerkt met folie en met de beste, energievriendelijke filtratietechnieken. De eerste met mozaïek afgewerkte skimmerbaden zijn reeds gebouwd. Een bekroning op onze groei en prachtige realisaties zijn zeker en vast de deelnames aan de wedstrijd zwembad bouwer van het jaar, waar wij jaar op jaar prijzen in de wacht mochten slepen. Eind 2019 zijn we van start gegaan met de bouw van onze eigen “Schreppie Pool” een project waar we onszelf durven uitdagen.

Extra service

Onze klanten kunnen ook na de realisatie van hun project blijven rekenen op onze steun.

Vanaf 2013 kunnen onze klanten in de nieuwe toonzaal seminaries volgen over goed zwembadbeheer en krijgen ze ook de mogelijkheid zich in te schrijven voor een zwembadonderhoud op maat.

In 2018 lanceerde wij voor onze klanten korte filmpjes over het zwembad onderhoud.

In 2019 zijn we van start gegaan met de Schreppie Pools “klantenzone”, een plaats waar de klant zelf zijn onderhoud kan plannen.

Zo blijven wij steeds vernieuwen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in het achterhoofd.

Wij willen al onze klanten bedanken voor de vele reclame die ze voor ons maken waardoor onze zaak zulk succes geworden is.

Bekijk de fotogalerij en maak kennis met onze werkwijze en realisaties en overtuig jezelf. Schreppie Pools staat steeds klaar om vrijblijvende informatie en eerlijk advies te geven. Referenties kunnen op eenvoudige aanvraag gegeven worden. Bel gerust om een afspraak vast te leggen. We hopen u vlug tot onze klanten te mogen rekenen!

An Schreppers

Bart Huygens