Awards

Het magazine ZwembadenPlus organiseert ieder jaar de wedstrijd ‘Belgische Zwembadbouwer’. Deze wedstrijd stimuleert iedereen in onze sector om de kwaliteit van hun projecten en hun service op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Daarnaast biedt deze wedstrijd de uitgelezen kans om de eindklanten te informeren over betrouwbare partners.
Voor inspiratie https://www.zwembadenplus.be/wedstrijd/laureaten/2022

2021-2022 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 50.000

Klein zwembad, groot zwemplezier

Het budget om dit project te realiseren was eerder beperkt. Toch werd er niet op de kwaliteit van het zwembad bespaard. Wel werd er bewust gekozen voor een zwembad met kleinere afmetingen. Het resultaat is een strak zwembad van 8 op 3 meter met een hoge waterlijn. Het zwembad heeft een hoektrap, een leuke plage om op uit te rusten en ruimte zat voor waterpret. Zeg nu zelf, meer moet dat toch niet zijn!

2021-2022 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 60.000

Een spel tussen klassiek en modern

Dit zwembad heeft geen moeite met het combineren van moderne en klassieke elementen. Aan de ene kant heb je de vorm van het zwembad: een uitgestrekte rechthoek die je blik op de tuin automatisch verlengt. Dat is typisch voor moderne zwembadarchitectuur. Net zoals de plage, bekleed met donkere natuursteen, en de smalle boord. Aan de andere kant is de zwembad – boord gemaakt van Belgische blauwe steen, met een afgeronde neus waar je duidelijk het landelijke karakter van het woonhuis en de rest van de tuin in herkent. Samen leveren deze verschillende elementen een mooi spel op tussen klassiek en modern. Een gewaagde maar geslaagde designcombinatie

2020-2021 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 80.000

Een lesje moderne architectuur

In verschillende magazines werd er reeds vol lof gesproken over de strakke, uitgepuurde lijnen van deze nieuwbouwwoning met zwembad. Dit zwembad is zo succesvol uitgedraaid omdat zwembadbouwer Schreppie Pools al van meet af aan betrokken werd om zijn plannen te coördineren met de projectleider van de nieuwbouw. Het resultaat is een uitgepuurd overloopzwembad met een diep blauwe kleur die te danken is aan de boordsteen uit graniet en de donkergrijze liner.

2019-2020 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 45.000

Degelijk en eerlijk

Aan dit strak zwembad beleef je dagelijks zwemplezier aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteit. Bouwkundig en technisch gezien, is dit bad onberispelijk. Verder sluit de boordsteen uit graniet op goed aan bij het terras waardoor je een mooi evenwicht krijgt in het geheel.

2018-2019 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 45.000

Eigen zwembad met poolhouse

Toen deze eigenaars hun niet al te grote tuin opnieuw lieten aanleggen, realiseerden ze meteen hun grote droom: een eigen zwembad met poolhouse. De boord is in grijs graniet net als de plage. Het poolhouse met binnenkeuken is een echte leefruimte voor de eigenaars geworden.

2017-2018 ZILVER IN DE CATEGORIE TOT € 45.000

Ook voor de buurjongens en meisjes

De klant vroeg om een strak zwembad te bouwen dat past bij de stijl van het huis. Samen met de klant werden de mogelijkheden besproken rekening houdend met zijn wensen en het budget. Omdat er enkel een smalle doorgang naast het huis was, werd gekozen voor een gegoten betonnen zwembadkuip. Het resultaat mag gezien worden en wordt optimaal gebruikt door de kinderen van acht en tien jaar én alle buurjongetjes en meisjes. De ouders kunnen rustig genieten van zon en het water op de brede plage.

2016-2017 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 40.000

Voor de kleinkinderen

Het zwembad werd gebouwd in een kleine achtertuin omwille van de kleinkinderen. De tuin vormt een mooi esthetisch geheel. Zwembad, terras en poolhouse matchen leuk met elkaar. In z’n geheel is dit een mooie en aangename plek om te relaxen (grootouders) of te spelen (kleinkinderen).

2015-2016 GOUD IN DE CATEGORIE TOT € 35.000

Verhoogde waterlijn

Op vraag van de klant werd gezorgd voor een hoge waterlijn door het rolluik verhoogd in te bouwen. De afwerking van de rolluikbak is bijzonder fraai gedaan. De afwerking van de kuip gebeurde door zowel de bodem als wand met een twee componenten isolatie van 16mm dik te bekleden.

2015-2016 BRONS IN DE CATEGORIE TOT € 75.000