Onze blije klanten

5 / 5

“Al meteen bij het eerste verkennende gesprek viel op dat An en Bart voor een eerlijke, degelijke en professionele kwaliteit willen gaan. In de toonzaal werden alle mogelijkheden overlopen en ook toen we bvb aangaven liever met een overkapping te werken dan met een rolluik was dat geen probleem. Bij de start van de werken viel tevens op hoe gedreven de werkmannen zijn. Alles werd tot in het kleinste detail afgewerkt en ik toon dan ook graag onze vrienden de technische ruimte. Ondertussen zijn enkelen van hen ook met Schreppie Pools in zee gestapt of moet ik zeggen in het zwembad ;) Ook van hen niets dan positieve commentaren.”

Bouwjaar 2018, Kristof N - Geel
5 / 5

Wij zijn op alle gebied tevreden van de bouw van onze zwembad in 2021. Allemaal toffe en vriendelijke gasten! Afspraken werden correct nagekomen en toffe communicatie met An en Bart. Aanrader!

Bouwjaar 2021, Steven G – Tessenderlo
5 / 5

Mijn zwembad is met vakmanschap en passie gebouwd.Wat nog belangrijker is de nazorg, elk jaar opnieuw. Een dikke pluim voor schreppie pools.

Bouwjaar 2015, Willemoons T - Ham
4 / 5

Schreppie heeft ons verder geholpen als wij hier zaten met een half afgewerkt zwembad en op korte tijd hadden wij terug wat we verlangden. Verder als men contact neemt met jullie wordt men zeer snel verder geholpen dus zijn wij over gans de lijn zéér tevreden over schreppie.

Bouwjaar 2018, Eric K – Linden
5 / 5

De ervaring die wij met Schreppie pools hebben is top. Ze leveren top werk , je kan er met al je vragen terecht en staan altijd voor je klaar. Heel  het team is heel vriendelijk. Problemen? Ze worden altijd met een vriendelijk gezicht opgelost en niets is hen teveel. Je kan er raad aan vragen ivm het zwembad en ze zoeken naar datgene waar je je goed bij voelt. Ik kan maar één iemand aanraden als je een zwembad wil zowel voor de opbouw als de nazorg : Schreppie Pools.

Bouwjaar 2020, An G - Tessenderlo
5 / 5

Kwaliteit gekoppeld aan service.
Zeer mooie praktische voorbeelden over hoe een zwembad in elkaar steekt met deskundige uitleg over de werking( door de zaakvoerder).
Praktische uitleg over de metingen van het zwemwater.
Bezichtigen van een prachtig zwembad in tuin en toonzaal.
Altijd open om te luisteren naar problemen en vooral om ze ook op te lossen (zo snel als mogelijk).
Vriendelijkheid, duidelijkheid zonder bijkomende kosten.
Kort samengevat, de voorgaande redenen zeggen genoeg om ons vertrouwen volledig in hun handen te leggen.
En dat verdient 5 STERREN!!!!!
Doe zo verder

Bouwjaar 2009, F Kog – Lommel
5 / 5

Onze ervaring met Schreppiepools is uitstekend.

Dit in de verschillende fases van onze “interacties”
* uitstekende uitleg tijdens de voorbereidende fase (gevoel om met professionele te werken die gedreven zijn om een top service te leveren, duidelijke afspraken die nagekomen worden)
* perfecte uitvoering van de werken
* zeer betrouwbare dienst na verkoop (altijd klaar om met raad en daad bij te staan)

Bouwjaar 2018, Dirk D - Landen
5 / 5

An en Bart,

Wij hebben jullie alleen maar in positieve zin leren kennen:

– steeds correct

– afspraken worden na gekomen

-na-service is top.

En steeds bereikbaar om in het begin(alles nog nieuw) nog vragen te beantwoorden!!

Bouwjaar 2021, Tom P – Laakdal
5 / 5

Van begin tot einde bijgestaan door een TOP-team !! Alles volgens afspraak en tot in de puntjes verzorgd, geen enkele vraag,probleem of hulp is overbodig,dit team beantwoordt en lost op zonder probleem. Een echte aanrader… fan vanaf de eerste ontmoeting

Bouwjaar 2021, Dave V – Berlaar
4,5 / 5

Een top team met uitmuntende dienstverlening ook na aankoop! Na 7 jaar kan ik nog steeds bij hen terecht met al mijn vragen.

Bouwjaar 2015, Jan B – Reet
5 / 5

Begin 2010 besloten we uit te kijken naar een zwembadbouwer voor ons nieuwe project.

Voor ons was het belangrijk dat we ons goed voelden bij de mogelijke kandidaat. En die klik was er meteen bij de eerste kennismaking bij An en Bart thuis (nog op de vorige locatie).

We hebben dan nog enkele andere zwembadbouwers bezocht maar we zijn bij ons eerste gedacht gebleven.

De uitvoering was perfect volgens afspraak en planning zodat we half zomer 2010 aan het zwemmen waren.

Bart is steeds mobiel bereikbaar voor advies en dat maakt voor ons een groot verschil met andere zwembadbouwers die je enkel tijdens de kantooruren zou kunnen contacteren.

Jaarlijks laten we de opstart doen door Schreppiepools zodat we verzekerd zijn van weeral een jaar probleemloos genieten van ons Schreppiepools-bad.

Bouwjaar 2010, Koen G - Kasterlee
5 / 5

“Ik heb in 2011 mijn zwembad laten plaatsen door Schreppie en heb mij dit nog geen dag beklaagd. Het is kwalitatief geplaatst aan een correcte prijs. Ook vooral waar ik zeer tevreden over ben is hun onderhoud en interventies. Zij waren steeds beschikbaar voor telefonische bijstand en technische interventie wanneer dit nodig bleek over die jaren. Wat mij betreft een dikke 11/10.

Bouwjaar 2011, Anton N – Schilde
5 / 5

Naar aanleiding van jullie nieuwe website vroegen jullie om onze feedback en ervaring :

Van bij de offerte en tijdens de werkzaamheden tot de na-service, steeds meedenkend met ons om tot de beste oplossing te komen. De klant staat centraal en is geen nummer.

Topservice en altijd klaar om vragen te beantwoorden en indien nodig om problemen op te lossen: vriendelijk, snel en adequaat.

in sterren uitgedrukt geven we jullie het maximum.

Met vriendelijke groet,

Bouwjaar 2016, Joris G - Averbode
5 / 5

We waren al een tijdje op zoek naar een zwembadbouwer voor onze droom. Hoe meer we er bezochten hoe minder goesting kregen we om een zwembad te bestellen. Tegenstrijdige, onjuiste informatie en verkoperspraat waar je niets aan hebt. Dan hebben we eens een beurs bezocht. Toen we daar buiten kwamen wisten we het helemaal niet meer en zouden we het opgeven.
Nadien ben ik op een of andere manier op jullie site terecht gekomen (ik weet niet meer precies hoe), en wilde we het nog één laatste kans geven. Als dit me niet zou aanstaan zouden we er mee stoppen.
Zo kwamen we bij jullie terecht, het klikte meteen. De vragen waar wij nog mee zaten werden eerlijk beantwoord, er werd ook tijd genomen om voor-en nadelen van alle verschillende systemen te overlopen. In de wirwar van zwembadsystemen en alles wat er bij hoort kon ik plots wel mijn weg vinden om de juiste keuzes te maken.

Ik ben nogal technisch aangelegd en doe daarom zelf veel aan de installatie, Ik weet dat jullie het altijd druk hebben en probeer daarom zo weinig mogelijk jullie lastig te vallen met vragen wanneer ik een hulplijn nodig heb. De keren dat het toch nodig was heb ik nooit het gevoel gehad dat het teveel was. Steeds kreeg ik de nodige uitleg om verder te kunnen.

Wat voor ons belangrijk was / is:

-Eerlijk en correct
-Jullie staan kort bij de mensen,
-Geen verkoopspraatjes om te kunnen verkopen, maar degelijke informatie
-Afspraken zijn afspraken. Alle afspraken zijn nagekomen.
-De hulp achteraf na de opstart.

Met de ervaring die wij met jullie hebben durven we met een gerust hart jullie aanbevelen bij iedereen die interesse heeft voor een zwembad.

Nog veel succes met jullie zaak.

Bouwjaar 2013, Gunther S - Schoonderbuken
5 / 5

Ons zwembad werd 12 jaar geleden vakkundig geplaatst en tot op vandaag nog steeds tip top in orde. Service en onderhoud waren steeds correct. Overigens een heel behulpzaam team dat begaan is met de klant en zorgt voor snelle efficiënte oplossingen. Een aanrader zeker weten!!

5 sterren meer dan waard!!

Bouwjaar 2011, Stefaan D – Antwerpen
5 / 5

Fantastische zwembouwer!!! Ik heb een zeer kleine tuin, An & Bart zijn er toch in geslaagd om hier een fantastisch zwembad te plaatsen. Ook bij de ruwbouw ervan zijn ze erin geslaagd om dit te bouwen via een zeer smalle doorgang naar achter. Echt TOP.

Tijdens de bouw steeds bereikbaar voor eventuele vragen en opmerkingen met steeds een gemoedelijk maar professioneel antwoord.

Stop met zoeken, dit is de bouwer die je zoekt!!! Een dikke aanrader!!

Bouwjaar 2022, Gregory P – Koersel
5 / 5

Een zwembad is een hele investering en dit begrijpen ze bij Schreppie Pools ! Wat een kennis en wat een service en  dit voor ons al sinds 2013, topinvestering!

Bouwjaar 2013, Martine D – Mechelen
5 / 5

“Ons zwembad werd geplaatst in het jaar 2009. Het plaatsen was niet simpel. We wonen immers in het volle stadscentrum en onze tuin is moeilijk bereikbaar. Toch verliep de plaatsing vlekkeloos. Het was al vanaf het begin een feest. Bart en zijn ploeg zijn niet alleen technisch zeer bekwaam maar ook zeer oplossingsgericht voor alle probleempjes waarmee een eigenaar al onverwachts mee te maken krijgt (een oude ondergrondse waterput, exact op de plaats waar het zwembad moest komen!).

Dertien jaar na de plaatsing genieten we nog elke dag van het zwembad, van het waterplezier in de zomer tot het mooie winterzichtzicht op het zwembad dat mooi aansluit bij de eeuwenoude stadstuin.

Ononderbroken genieten dus, ook al door het perfecte onderhoud en de technische bijstand gedurende alle jaren.”

Bouwjaar 2009, Jos M – Tienen
5 / 5

“Ik leerde Schreppie pas kennen nadat ik al een zwembad had. Toch kreeg ik er de beste service nadien bij kleine problemen of mijn talrijke vragen, bij herstellingen of vervanging van onderdelen. Vriendelijke en bekwame mensen, hetzelfde kan gezegd worden van hun personeel.

Tevens interessante opleidingssessies en video’s op hun internetsite. Aanbevolen zwembadfirma.

Bouwjaar 2016, Rob C - Molenstede
5 / 5

Mede dankzij het Schreppie teams zijn onze zomers nu totaal anders.

Zij hebben bijgedragen tot een sfeer in de tuin die ook de kids zeer hard smaken.

De manier waarop zij dit hebben gerealiseerd is professioneel maar met zeer veel aandacht voor de wensen van de klant zonder daarbij de  kwaliteit uit het oog te verliezen.

Ook na oplevering kan je terugvallen op de ervaring van het Schreppie team dat dan ook weer denkt in termen van correcte en concrete oplossingen.

Een aanrader…..

Peter D – Blaasveld

Bouwjaar 2016, Peter D – Blaasveld
5 / 5

Via een positieve beoordeling van onze buren kwamen we in contact met Schreppie Pools.  Vanaf ons eerste gesprek tot de aflevering liep alles vlot en volgens plan.  Het eindresultaat is ook super mooi.  Het personeel is enorm vriendelijk en met goede kennis van zaken.  Je kan ook duidelijk zien dat ze alles voor elkaar over hebben.  Een top team.  Ook de na-service wordt tot in de puntjes opgevolgd.  Je krijgt zowel telefonische hulp alsook kan je alles terugvinden op de website.   Wanneer je toch iets niet volledig snapt (bij ons omdat we nooit eerder een zwembad hadden) komt Bart of een van hun medewerkers onmiddellijk kijken en uitleg geven.

Wij raden iedereen dit super team aan!

Bedankt voor de super goede samenwerking.

Bouwjaar 2020, Luc Van L – Herentals
5 / 5

Van advies, verkoop tot en met de nazorg voegt Schreppie Pools de daad bij het woord op een no nonsense manier!

Kwaliteit en klantenservice is prima, zowel ter plaatse voor installaties of het oplossen van problemen als in de winkel zowel voor advies als bij aankoop van onderhoudsproducten of toestellen.

Bouwjaar 2018, Rudi V – Mol
5 / 5

Sinds 2016  genieten wij van ons Schreppie Pools zwembad : vanaf planning, aanleg, onderhoud en assistentie!

SCHREPPIE =TOPPIE

Bouwjaar 2016, Wieda de J – Aartselaar
5 / 5

Wij zijn supercontent met ons zwembad. Alles is perfect

Bouwjaar 2020, Erna W - MOL
5 / 5

Top team; staan altijd klaar met goede raad; perfecte service

Bouwjaar 2021, Harry V. D. - Laakdal
5 / 5

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uitstekende prijs-kwaliteit.

Bouwjaar 2010, Koen J - Hove

5 / 5

Top bedrijf met top service en kwaliteit!

Bouwjaar 2013, Karen S – Olen
5 / 5

Ik kan schreppie als volgt omschrijven

Mijn ervaring met schreppie is een correcte en kwalitatieve afhandeling van offerte, tot installatie en oplevering van ons zwembad.

Maar nog belangrijker is de service na verkoop, waar kost noch moeite wordt gemeden om volledig ten dienste te staan van de klant. Elke mail of telefoon wordt dadelijk beantwoord.

Geen vraag is teveel.

Een toonbeeld van klant gerichtheid en professionalisme.
Je vindt altijd goedkoper, nooit beter

Bouwjaar 2018, Werner Van R - Beringen
5 / 5

Een review schrijven is echt niet van onze gewoonte maar voor jullie nemen we hiervoor graag even de tijd, gewoon omdat jullie dit verdienen.

Een zwembad aankopen en plaatsen is een hele onderneming en ook niet zo een makkelijke keuze, soms is het moeilijk om door het bos de bomen nog te zien en dan is het best dat je kan rekenen op goed advies om deze keuze te maken.

Zo kwamen we terecht bij Schreppie Pools! Na een vlotte ontvangst en een eerste kennismaking, kwam Bart bij ons langs om alles te bekijken en later een eerste offerte op te maken zonder verplichting en volledig naar onze wensen. Alle mogelijke systemen worden uitgelegd zowel de voordelen als de nadelen. De offerte werd ons doorgestuurd tot in het kleinste detail om later niet voor verassingen komen te staan. Deze was voor ons meer dan duidelijk en we besloten om samen in zee te gaan.

Last minute wijzigden we nog enkele dingen aan het zwembad maar ook dit was geen enkel probleem. De planning werd gemaakt en het aftellen kon beginnen.

Eindelijk was het zover, de tuin werd leeggemaakt en het graven kon beginnen. Dit was voor ons ook de eerste kennismaking met het volledige team en echt, het zijn stuk voor stuk toppers!

Het weer werd nog even een spelbreker bij het graven maar ook dit werd vakkundig opgelost. Na enkele weken kon onze droom werkelijkheid worden, de waterkraan kon opengedraaid worden. Alles werd vakkundig opgestart met de nodige en deskundige uitleg.

De eerste keer zwemmen in ons eigen zwembad was voor ons een droom die werkelijkheid werd en dit hadden we met niemand anders dan Schreppie Pools willen doen.

En wat zeker ook enorm belangrijk is voor ons, is de service achteraf! Heb je vragen of is er toch is een probleem, wees maar zeker dat je op hen kan rekenen en snel verder geholpen wordt en dit op soms de meest onmogelijke momenten.

Ik denk dat we het niet meer hoeven te zeggen en alles duidelijk is, voor ons is dit een hele goede ervaring geweest die ik aan iedereen zou aanbevelen.

Enorm bedankt aan het Scheppie Pool team om onze droom waar te maken en dat we steeds op jullie goede service kunnen rekenen.

Jullie zijn echte toppers in jullie vak maar ook als mensen.

Bouwjaar 2019, Tom De V - Zwijndrecht
5 / 5
Beste Schreppie Pools,

Ons zwembad wordt nu 8 jaar in april en we zijn nog altijd heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan ! Zowel de realisatie als het jaarlijkse onderhoud verliepen vlekkeloos en we konden steeds op jullie rekenen bij het opduiken van ‘ kleine probleempjes ‘.
Bij vragen hadden jullie steeds een luisterend oor en goede raad !

Jullie verdienen zeker de 5 sterren 🤩!
Nog veel succes

Bouwjaar 2014, Diane De B - Lubbeek